Nov 17

Formula 4life Transfer Factor® Tri-factor descrisa in PDR

Descrierea produsului

Formula 4Life Transfer Factor Tri-Factor combina proprietatile factorilor de transfer si moleculele NanoFactor® extrase din colostru bovin si galbenus de ou de gaina. Aceste molecule contin informatii antigen care educa, imbunatatesc si ajuta la mentinerea echilibrului sistemului imunitar.
Mai multe
Nov 16

Descoperire si Inovare

Descoperire si Inovare
"Nanotehnologia"

In 1996, Directorul General Executiv al 4Life, David Lisonbee a descoperit brevetul pentru extragerea factorilor de transfer. Factorii de transfer sunt molecule gasite in cadrul sistemului imunitar al fiecarui mamifer si pasare, numite "molecule de memorie", ce constituie componente importante ale sistemului imunitar pe parcursul intregii vieti. De la lansarea 4Life Transfer Factor clasic in 1998, echipa noastra de cercetare si dezvoltare a urmarit riguros dezvoltarea de noi surse pentru a intelege mai bine bunastarea prin cercetare avansata. 4Life a brevetat extragerea factorilor de transfer din galbenus de ou de gaina si a combinat cele dou surse (bovina si aviara) pentru a realiza o formula cu adevarat sinergica.
Mai multe
Nov 15

Cancerul de san

Cancerul de san

Stim ca exista o gena defectuoasa numita BRCA1, iar atunci cand gena este prezenta la testul ADN, putem spune ca este un risc de 60-80% de cancer mamar la orice varsta. In prezent exista tratamente preventive asa cum indica si "New York Time", femeile tinere cu un BRCA1 pozitiv pot efectua mastectomia bilaterala si ulterior implanturi mamare, pentru a reduce riscul de cancer de san. Ceea ce este important acum este ca orice descendent genetic de cancer poate fi prevenit, deoarece nu exista nici un factor determinant. Astazi putem folosi Transfer Factor Plus Tri Formula ca o prevenire continua in aceste cazuri si va putem asigura ca riscul de cancer genetic dispare in cel mai simplu si cel mai natural mod.
Mai multe
Mai multe