Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

Administratorul Romtf (romtf.ro) face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON / EURO si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult doua zile lucratoare. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si site si trebuie executata de catre ambele parti.

Aceasta inseamna ca site se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. Administratorul Romtf (romtf.ro) foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Daca in interval de 10 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, sau acesta nu le preia de la firma de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind raspunzator pentru plata chelutielilor de transport dus-intors.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si RomTF (romtf.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, sa nu prezinte modificari fizice, semne de uzura, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, sa contina toate etichetele atasate si documentele insotitoare. Cheltuielile legate de transportul produsului vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervm dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia, nereturnandui-se contravaloarea produsului.


Inregistrarea ca membru

Prin plasarea comenzii va dati acceptul sa fiti inscrisi gratuit ca si client preferential al companiei 4Life urmand astfel sa beneficiati de preturi promotionale. Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata. Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

Administratorul Romtf (romtf.ro) se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa si modalitatea de plata. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Administratorul Romtf (romtf.ro) numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:- intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive. deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului, informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site. posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional. neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP). continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc, identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@romtf.com