Formula 4life Transfer Factor® Tri-factor descrisa in PDR

Descrierea produsului

Formula 4Life Transfer Factor Tri-Factor combina proprietatile factorilor de transfer si moleculele NanoFactor® extrase din colostru bovin si galbenus de ou de gaina. Aceste molecule contin informatii antigen care educa, imbunatatesc si ajuta la mentinerea echilibrului sistemului imunitar.
Descriere tehnica

Factorii de transfer sunt molecule care transfera informatii imunologice antigenice intercelulare si de la un donator la un destinatar. Acestea sustin functia imunitara prin transferul celular mediat. Factorii de transfer, care transporta informatii specifice antigen, la care raspund toate celulele sistemului imunitar, sunt produsi de celulele mononucleare si au ca scop sprijinul si imbunatatirea cailor intermediare ale sistemului imunitar. Factorii de transfer de la mamifere, inclusiv cele ale oamenilor sunt molecule mici intre 3.500 si 10.000 de daltoni. (1; 2) Factorii de transfer sunt polipeptide care constau in 40-44 aminoacizi (3) si care au o regiune conservata ?i o regiune variabila. Din punct de vedere biologic molecular, aceste doua proprietati sunt similare cu cele ale anticorpilor; totusi functiile factorilor de transfer ale celulelor imunitatii intermediate (CMI) si activitatea imunologica nespecifica difera aproape complet de functiile anticorpilor. Moleculele care au o greutate moleculara mai mica de 3.500 de daltoni moduleaza raspunsul imun, dar nu transfera hipersensibilitate de tip intarziat (DTH). (1)Factorii de transfer 4Life provin din ultra-filtrarea colostrului si galbenusului de ou. (4; 5) Moleculele obtinute prin pulverizarea uscata a ultra-filtratului colostru bovin sunt de doua clase; factori de transfer prezenti in ultra-filtratul a =10,000 daltoni si moleculele nano care sunt prezente in nano-filtratul a =3,500 daltoni.

Factorii de transfer au fost descoperiti in 1949 de catre H. Sherwood Lawrence cand a demonstrat ca celulele CMI ar putea fi transferate de la un individ la altul prin intermediul extraselor de mica greutate moleculara a celulelor albe din sange. (6) Intr-un studiu ulterior in 1955 el a demonstrat ca DTH ar putea fi adoptat in serie, in primul rand de la un test de piele pozitiv pentru un individ cu test negativ, care a devenit test pozitiv, apoi 6 luni mai tarziu, de la un al doilea individ la altul care a devenit pozitiv. (7) In acea perioada anticorpii erau in centrul cercetarii imunitare si era foarte putin cunoscuta importanta DTH si a implicarii celulelor T in raspunsul imun. Factorii de transfer promoveaza bunastarea prin imunitate mediata celular. Acesti compusi sunt componente ale colostrului, prima hrana a unui sugar. Ei fac legatura intre generatii prin trecerea imunitatii mediate celular de la mama la copil.

Actiunea biologica si fiziologica

Factorii de transfer contin mai mult de 200 de fragmente diferite de molecule de polipeptide cu o greutate moleculara de <10.000 daltoni; fiecare fragment potential avand un numar mare de variante epitotic. Acesti factori antigen specifici sunt sintetizati in monocite si stocate in citoplasma sau in membrana celulara. Un organism important indica faptul ca functia principala biologica a factorilor de transfer este de a recruta si sensibiliza in special limfocitele neangajate anterior. Aceste limfocite T initiaza actiunea de imunitate mediata celular, astfel, promovarea imunitatea nu numai la locul aflat in dificultate, dar, de asemenea, in tot corpul. (8) Efectul factorilor de transfer asupra imunitatii mediate prin celule B nu este complet inteleasa; totusi, un test clinic a raportat o crestere a anticorpilor specifici, cum ar fi IgA si IgG in timpul administrarii factorilor de transfer.
Studiile clinice au demonstrat capacitatea unica a factorilor de transfer de a-si exprimea DTH si de a promova imunitatea mediata celular si pot fi transferate de la un donator sensibilizat la un destinatar non-imun. (1, 9) Acest efect specific este bine documentat si este probabil produs prin activarea celulelor CD3 antigen T, cresterea si activarea macrofagelor si productia interleukinei pot imbunatati de asemenea functia celulelor natural killer. (1; 10)
Desi mecanismul exact de actiune este necunoscut, cercetarile au aratat ca factorii de transfer se vor lega de antigene. Cu toate acestea, specificitatea antigenului este "transferat" catre destinatari si este mediata de limfocitele T. (3) Structura actuala propune ca factorii de transfer sa aiba o regiune variabila si o regiune de aminoacizi conservata care determina specificitatea antigenica pentru o valoare estimata de 818 epitopi (1) si serveste ca un obiectiv obligatoriu pentru respectivul receptor celular imunitar. (2; 11) Aceste regiuni inalt conservate probabil permit factorilor de transfer sa fie administrati peste o bariera, fara nicio pierdere a potentei. De fapt, cercetarile au demonstrat ca factorii de transfer de origine bovina sunt structural analog cu factorii de transfer uman derivate cu activitate fiziologica echivalenta. Acest lucru este sustinut in continuare de mai multe studii care au folosit factorii de transfer extrasi din ganglionii limfatici de colostru bovin pentru a conferi imunitate mediata celular la antigene specifice la animale si beneficiari umani. (12; 13)
Desi cele mai multe studii clinice cu factori de transfer au folosit administrarea parentala, administrarea orala a demonstrat, de asemenea, transferul de succes al DTH si a imunitatii mediate celular la destinatari. (14) Raspunsul studiilor care compara in diferite cai de administrare, au fost efectuate atat la om cat si la animale. Rezultatele acestor experimente resping orice argumente care sustin efectele administrarii orale a factorilor de transfer asupra mediului acid sau enzimatic al tractului gastrointestinal. (14)

Studii clinice si experimentale
Activitatea Celulelor Natural Killer

Celulele periferice mononucleare din sange sunt izolate si comasate mai multor donatori sanatosi. Saizeci de mii de celule au fost adaugate la fiecare godeu al placii cu 96 de godeuri de microtitrare. Diferite ingrediente imunomodulatoare, inclusiv 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula, s-au adaugat pentru a selecta godeurile asupra placii si a inceput o incubare de 48 ore. La sfarsitul perioadei de incubatie 30 de mii de celule K562 au fost adaugate la fiecare godeu. Tehnicile de analiza MTT au fost utilizate pentru a determina indicele citotoxice. Diferitele produse Transfer Factor 4Life a dus la indicii citotoxice de 80-98%. Prin compara?ie, celulele mononucleare incubate cu IL-2 pentru aceeasi perioada de 48 de ore a produs un indice citotoxic de 88%.

Cercetarea celulelor CD4 T

Au fost efectuate studii multiple folosind diagnosticul CD4 T si test de celule aprobat de FDA si / sau o memorie T celule (CD8) kit de testare in curs de dezvoltare de catre aceeasi companie. Similar cu cercetarea celulelor NK descrisa mai sus aceste studii in vitro au fost realizate pe 96 de godeuri de microtitrare masurare producerea de ATP prin reactia luminescenta bazate luciferaza.

Testul utilizeaza celule CD4 stimulate cu PHA izolate din sange prin utilizarea Dynabeads ™. O incubare de 18 ore dintre acestea stimulate cu produsele 4Life Transfer Factor a avut ca rezultat o modulatie de activitate a celulelor imune concretizate printr-o scadere a productiei de ATP, fara un impact negativ asupra viabilitatii celulare. Se presupune ca aceasta reducere asupra productiei de ATP este un rezultat al unei redirectionari in centrul atentiei celulei imunitare, diminuand in mod esential distragerea indusa prin adaugarea de PHA in godeuri de microtitrare.

Secretorie salivara IgA-investigare preliminara

Douazeci si patru de subiecti au fost inrolati intr-un test preliminar pentru transferul factorilor. Douazeci si unu au fost inclusi in analiza finala. Probe salivare au fost colectate de la fiecare subiect saptamanal in aproximativ acelasi moment al zilei si zi a saptamanii. Saliva a fost colectata pe o perioada de 5 minute, in timp ce subiectii au mestecat o bucata de Parafilm ™. Probele au fost puse pe gheata si apoi congelate la -70ºC pana la testare. Kitul de test salivar Salimetrics ™ a fost utilizat pentru analiza. Subiectii au primit 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula 2 capsule pe zi timp de doua saptamani si apoi au trecut la 4Life Transfer Factor Tri-Factor RioVida Formula 60ml pe zi pentru inca 2 saptamani. La sfarsitul perioadei de 4 saptamani suplimentarea grupului a aratat o crestere medie de 73% a IgA (SIgA), productiei secretorie salivara peste valoarea lor initiala. In plus, niciunul dintre cei 21 de subiecti nu a prezentat un ritm de productie mai mic de valoarea lor initiala dupa sfarsitul testului.

Cercetare Wellness

Un studiu efectuat pe 30 de studenti a descoperit ca 15 sau 30 de zile de administrate a factorilor de transfer conform dozei de pe eticheta a ajutat la mentinerea sanatatii subiectilor. La cei care au luat produsul timp de 30 zile s-a constatat o intretinere a sanatatii prelungita fata de cei care l-au luat doar 15 zile. (15)

Studii longevitate

Au fost efectuate doua studii cu privire la efectele produselor 4Life Transfer Factor asupra longevitatii. Un prim studiu preliminar a fost realizat pe soareci. Acesta a fost urmat cu un studiu mai complex pe un mic grup de oameni mai in varsta.

Grupuri de 20 soareci, fiecare au fost comparate din punct de vedere al greutatii organelor, parametrii sistemului imunitar, puterea (dinamometru si suspendare), si hiperplazie salivare indusa de isoproterenol. Un grup a fost injectat cu 4 mg / kg de produs care contine factori de transfer. Grupul tratat a aratat imbunatatiri in toti parametrii mentionati mai sus. Hiperplazia glandelor salivare indusa de izoproterenol scade cu varsta. Acest raspuns diminuat este considerat a fi o consecinta a reglementarii limfoid celulara a cresterii tesutului somatice. Hiperplazia crescuta vazuta la animalele tratate estimata la soareci tineri netratati. Nu au existat schimbari semnificative observate in inaltime, greutate sau temperatura rectala intre cele doua grupuri. (16)

Pe baza rezultatelor acestui studiu, un studiu suplimentar a fost realizat pe 11 barbati mai in varsta, intre 55-73 de ani. Subiectilor li s-au dat 3 capsule pe zi dintr-un produs care contine factori de transfer, 5 zile pe saptamana timp de 6 saptamani.La sfarsitul perioadei de studiu de sase saptamani, o determinare a varstei biologice folosind metoda Kiev (17; 18) a prezentat o reducere de aproximativ patru ani. Au existat imbunatatiri semnificative in mai multi parametri ai functiei cardiovasculare, auz, echilibru, capacitatea vitala a plamanilor, capacitatea de a mentine respiratia lor, precum si unele masuri subiective. (16)

Siguranta

Intr-un studiu pe sobolani cu toxicitate acuta au fost evaluate timp de paisprezece zile cu un singur gavaj de 4Life Transfer Factor. Cinci sobolani SD femele primit prin gavaj o doza de 2,000mg / kg. Organismele moarte netratate au aparut si nu au existat semne clinice de toxicitate.Nicio diferenta semnificativa in greutatea corporala nu a avut loc. Nicio leziunile macroscopica nu a fost descoperita la necropsie la niciunul dintre animale. Astfel, toxicitatea acuta este considerata a fi mai mare de 2,000mg / kg.

De la descoperirea factorilor de transfer in 1949 nu au existat rapoarte de reactii alergice (1) sau de efecte secundare rezultate din utilizarea pe termen lung de 10 ani sau mai mult. Utilizarea factorilor de transfer este contraindicata in cazul persoanelor care au primit terapie imunosupresiva, desi interactiuni reale nu au fost documentate.

Aceste declaratii nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau de a preveni orice boala.

Comentarii: 0

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt necesare.*