Intrebari frecvente despre: TRANSFER FACTOR TRI-FORMULA.

Ce sunt factorii de transfer?

Factorii de Transfer sunt molecule mesager care se găsesc la mamifere și păsări si care pot transfera defapt memoria și cunoștințele de la un sistem imunitar la altul. 4Life ® extrage factorii de transfer din colostru de vaca și gălbenuș de ou de gaina. Colostru de vaca, de exemplu, conține multe blocuri imunitare, dar cele mai multe dintre acestea nu pot fi transferate de la o vacă la om. Cu toate acestea, factorii de transfer pot sa faca asta. 4Life Transfer Factor foloseste un proces de filtrare specializat, astfel încât se obține concentratul de factori de transferi si se elimina orice nu este folositor organismului.

Cum s-au descoperit factorii de transfer?

În 1949, Dr. H. Sherwood Lawrence, un distins imunolog de la Universitatea din New York, a stabilit ca răspunsul imun poate fi transferat de la un donator la un beneficiar printr-un extract de celule albe din sânge. El a concluzionat că extractul conținea un factor capabil sa transfere informații de imunitate ale donatorului la destinatar și a numit substanța factor de transfer.

Ce sunt NanoFactori?

NanoFactor este extras exclusiv 4Life molecule nanofraction din colostru de vaca .NanoFactor oferă o intuiție esențială sistemului imunitar, astfel încât celulele imune sa știe când să acționeze , cum să acționeze ,și când să se odihnească.

Cum a fost descoperita puterea NanoFactorilor?

Pionerul David Lisonbe a lucrat cu echipa de cercetare și dezvoltare a 4Life pentru a gasi o metoda de a controla aceste molecule, izolandu-le să le analizeze și să stabilească potențialul acestora în sistemul imunitar. În 2007, oamenii de stiinta de la 4Life au extras aceste molecule mici și au stabilit că pot furniza o putere incredibilă sistemului imunitar .

De ce sistemul meu imunitar are nevoie de sprijin?

Atunci când sistemul imunitar lucreaza din greu, poti sa lucrezi din greu si sa ai o viata activa. Dar atunci când funcția sistemului imunitar este afectata de somn prea putin, riscuri de mediu, dieta saraca , sau un stil de viață cu mult stres, nu poate face treaba iar tie ar trebui să-ti pese de sistemul imunitar, pentru că are grijă de tine.

De unde provin Factorii de Transfer 4Life?

Natura a perfectionat o modalitate de a ajuta la mentinerea tineritii si a sănătatii. O mama transmite informatii vitale sistemului imunitar în primele zile critice ale vietii (iformatii capatate din propriile experiențe). Mamiferele transmit aceasta informatie prin primul lapte al mamei, sau colostru, în timp ce alte animale transmit informațiile prin galbenus de ou. Transferul de factori și molecule nanofractii sunt componente importante al aceastei educații, în calitate de primele suplimente ale naturii. Folosind procese brevetate și în curs de patentare, 4Life extrage factorii de transfer din colostru de vaca si din gălbenuș de ou de gaina pentru a oferi o gama larga de sprijin sistemului imunitar. 4Life obtine moleculele nanofractii din colostru de vacă, folosind un filtru nano. Gainile și vacile trăiesc afara, fiind expuse la o varietate de germeni cu care sistemul lor imunitar trebuie sa lupte pentru a rămâne sănătos. Ambii factori de transfer și molecule nanofractii pot fi transferate în siguranță la om, făcând colostru de vacă și galbenus de ou surse excelente pentru sustinerea sistemului imunitar.

Cum susține 4Life Transfer Factor sistemul meu imunitar?

Factorii de transfer sunt unele dintre cele mai unice molecule in corpul tau. Transportă mesaje importante celulelor sistemului imunitar in tot corpul, ajutându-le sa lupte mai bine și mai eficient, pentru a vă mentine sanatatea. Factorii de transfer asigura informații sistemului imunitar în trei modalități foarte importante:

Recunosc: Factorii de transfer ajuta celulele sistemului imunitar sa identifice invadarea microbilor și a altor probleme mult mai repede.Răspund: Factorii de transfer ajuta la accelerarea răspunsului sistemului imunitar atunci cand un invadator a fost identificat.Amintesc: Factorii de transfer dau o mână de ajutor amintindu-și germenii pe care sistemul imunitar ii întâlnește, astfel încât data viitoare corpul tau stie exact ce este, și ce să facă.

Sunt Factorii de Transfer sanatosi?

Da, de fapt , factorii de transfer și nanofractiiile sunt concepute de către sistemul imunitar pentru sistemul imunitar, deci sunt siguri și eficienti pentru oameni de toate vârstele. Procesul de extracție 4Life elimină sursele de alergeni din colostru și ou așa ca ele nu sunt alergene. Și orice lactoză rămasa în factorii de transfer derivati din colostru sunt in cantitati mult mai mici decat cantitatea care produce de obicei reactii.

Cum este 4Life Transfer Factor diferit de alte produse?

Cheia unui sitem imunitar sanatos este echilibrul acestuia - creșterea și calmarea atunci când este necesara. Aproape toate produsele pentru sistem imunitar din ziua de azi (vitamine, minerale, și ierburi), au un lucru în comun: asigura o nutritie temporara. Cu toate acestea, cea mai buna soluție pe termen lung pentru un sitem imun activ si echilibrat este informația. Modul în care 4Life Transfer Factor lucrează cu sistemul tau imunitar este complet unic. Invata sistemul imunitar sa recunoasca, răspunda, și sa isi aminteasca potențialii invadatori. Privind dincolo de nutriție la informații este o schimbare de paradigma profunda, și 4Life Transfer Factor este singurul produs disponibil care foloseste această puternica paradigmă.

Produsele 4Life Transfer Factor au fost testate comparativ cu alte produse promovate pentru a spori functia sistemului imunitar. Produsele 4Life au arătat o creștere a activitatii celulelor natural ucigase cu până la 437 % *, un rezultat cu mult superior altor produse testate.

Cum pot împărtăși produsele 4Life Transfer Factor cu alte persoane?

4Life oferă o oportunitate financiara la fel de plină de satisfacții ca produsele sale inovatoare. Pentru a afla mai multe despre 4Life Transfer Factor 4Life, vă rugăm să ne contactați.