Descoperire si Inovare

Descoperire si Inovare
"Nanotehnologia"

In 1996, Directorul General Executiv al 4Life, David Lisonbee a descoperit brevetul pentru extragerea factorilor de transfer. Factorii de transfer sunt molecule gasite in cadrul sistemului imunitar al fiecarui mamifer si pasare, numite "molecule de memorie", ce constituie componente importante ale sistemului imunitar pe parcursul intregii vieti. De la lansarea 4Life Transfer Factor clasic in 1998, echipa noastra de cercetare si dezvoltare a urmarit riguros dezvoltarea de noi surse pentru a intelege mai bine bunastarea prin cercetare avansata. 4Life a brevetat extragerea factorilor de transfer din galbenus de ou de gaina si a combinat cele dou surse (bovina si aviara) pentru a realiza o formula cu adevarat sinergica.
Nano fractii

Oamenii de stiinta au stiut ca moleculele, mult mai mici decat factorii de transfer existau in colostru, dar nu a determinat niciodata activitatea lor imunitara. Pe 21 septembrie 2007 echipa de cercetare 4Life a demonstrat lumii progresul lor, care consta in manipularea materiei la nivelul de atomi si molecule, de exemplu, utilizarea nanotehnologiei, care nu este science-fiction, este stiinta adevarata cu sute de aplicatii zilnice si chiar un viitor stralucit. Se estimeaza ca in prezent exista aproximativ 300 de produse nanotehnologice disponibile. Unde le puteti gasi? In pantalonii care nu au nevoie de calcat, lenjerii de pat rezistente la apa, in cosmetice, creme, vopsele, componente auto si medicamente (chimice), pentru a mentiona doar cateva.

Nanotehnologia se bazeaza pe controlul materiei la scari extrem de mici intre 1 si 100 de nanometri. David Lisonbee si Echipa de Cercetare si Dezvoltare au lucrat pentru a controla aceste molecule, izolandu-le pentru a le analiza si apoi sa stabileasca potentialul de a sprijini sistemul imunitar. Prin brevetele solicitate, oamenii de stiinta 4Life au extras cu succes nanofractiile cu o greutate redusa si moleculele foarte mici de colostru bovin. Nanofractiile fac parte din reteaua "comanda si control" a sistemului imunitar, care asigura stabilitatea si echilibrul acestuia. Cu Formula Transfer Plus Advance, 4Life a reusit sa creasca acest nou component numit Nano, prin dimensiunile sale mici, si Factorul, extras din colostru bovin. Acum formula principala care sustine sistemul imunitar este numit Transfer Factor Plus Tri-Formula.Studiile denota faptul ca Tri Factor Formula ofera oportunitatea de a creste intr-un mod dramatic, cu pana la 437%, activitatea celulelor natural ucigase pentru a va ajuta sa va bucurati de o sanatate optima.4Life are 15 de ani de cercetare avansata in studiile de imunologie, precum si medicina preventiva, devenind compania care a contribuit cel mai mult la imbunatatirea sanatatii umane.

Comentarii: 0

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt necesare.*